Na del uzsienietisku "ekologisku majonezu" - tai pasimoviau ant akcijos... :P As bandau jokio nenaudot, bet sunkiai sekas... :) -- pagarbiai; Indraja "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:ihrmpj$e05$1@trimpas.omnitel.net... > mama būtent taip ir darydavo, tik virdavo ilgai ir greitpuodyje, kiaušinį > dėdavo maltą, vietoj (dalies) lašiako sviestą, visus produktus dar karštus > permaldavo ir padėdavo stingti. Kam dar kepti? > > O Heinz ir kitus "biologiškus" užsienietiškus majonezus būtinai pirk. Ten > jokie benzoatai net nurodyti nebus ;) > > O žemės riešutų sviestas tiesiog idealiai sveikas produktas, palyginti su > blogiečiu majonezu :))) > > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:ihrk2p$9fr$1@trimpas.omnitel.net... > >> 0.5 kg kepenu, 0.3 versienos/kiaulienos ar pan., 0.25 kiaulienos lasiniu, >> morka, salieras, poras, cesnakai, muskato riesutas, pipiriukai, lauro >> lapai, > >