Yra ir toks džiovintas varškės sūrelis. Kartais pasitaiko labai kietas :) Prie alaus labai tinka. "tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net... > Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik > lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va > nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės "Masdam" ir "Legenda". > Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat mažiau > aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško, > idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal ten > ką nusipirkčiau. >