Tema: Re: Kieti sūriai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-02-26 00:04:24
jaucesi kiekvieno kruvino euro skonis, anea? ;)

"Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message 
news:ik93ub$l37$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu Džiugas yra blanki tokio sūrio kopija. Bet kaip lietuviškas produktas 
> jis man labai mielas ir mes dažnai jį vartojam. Kristalų tame pačiame 
> seniausiame yra labai nedaug lyginant su šituo Reypenaer VSOP. Ir saldumas 
> jų labai skirias. Džiugo toks paprastas, o ano toks brandus, turtingas 
> skonis, sunku aprašyt, reik paragaut.
>
>
> On 2011.02.25 19:13, trickyvic wrote:
>> O dziugas jau negerai subrandintas ir tarp dantu netreska ?
>> Junda wrote:
>>> Kas daug skraido, tai užsienio oro uostuose šio sūrio visada yra,
>>> paprastai tokiose parduotuvėlėse Gourmet Food. Jis labai gerai
>>> subrandintas su tais kristalais, kurie tarp dantų traška :)
>>>
>>>
>>> On 2011.02.24 00:44, Seitan wrote:
>>>> http://www.wijngaardkaas.nl/en/info/9/32/31/reypenaer-vsop-cheese.html
>>>>
>>>> TIKRAI, geras suris. Gaila lietuvoje nera, bet apsimoka siustis 101%
>>>>
>>>>
>>>> "tOMZY" wrote in message news:ik3tng$dik$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> čia sarkazmas? Jei taip, tai ir klausiu, kas yra geras sūris?
>>>>
>>>> "Seitan" wrote in message news:ik3sr2$cka$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> jei jau "dzhiugas" ir "zhalgiris", tai galima dziovinta lietuvishka 
>>>> suri
>>>> ish
>>>> iki imti.
>>>>
>>>>
>>>
>