Dar yra toks panasus I Zalgiri suris Prussia http://www.suriai.lt/?Page=114&lang=lt bet ner ka lygint su Parmigiano Reggiano (Lietuvoj pravardziuojamas Parmezano suriu) "tOMZY" wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net... Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės "Masdam" ir "Legenda". Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat mažiau aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško, idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal ten ką nusipirkčiau.