Tema: Re: Kieti sūriai
Autorius: Toxis@ze_yval_place
Data: 2011-02-25 10:00:55
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"Ignas" <ignasvp_trinti_@takas.elte> wrote in message 
news:ik6shk$b8s$1@trimpas.omnitel.net...
>
> as taip skaitau visi sitie olandiski ar italiski - geju ismones.
> As pats paimu nusiperku lietuvisko geltono surio, na kad sumustiniams 
> butu. Tai kai jei nesuvalgau, kai pastovi saldytuve menesi kur uzkrites, 
> tai padziusta, sukieteja ir prie vyno tobulai tinka. Nors siaip vyna geria 
> irgi tik gejai, tikri vyrai geria alu ir degtine, o vyna tai nebent ju 
> bobos, o ka jos prie to vyno valgo, tai cia jau ju reikalas, tik svarbu 
> kad nestoretu zarazos, nes nu pastoviai prisigalvoja nesamoniu, neturi kuo 
> apsirengt ir visa laika joms truksta rubu. Bet cia nzn kaip su suriu 
> susijes sitas rubu klausimas, nors gal ir susijes. Tai va tokios tokeles
>
>
> "tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in message 
> news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net...
>> Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik
>> lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va
>> nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės  "Masdam" ir "Legenda".
>> Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat 
>> mažiau
>> aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško,
>> idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal 
>> ten
>> ką nusipirkčiau.
>>