Tikiu, kad atitinka kainą, jei to klausi. Vakar supratau, ką jo skonis primena, ogi norvegišką rudąjį sūrį, o tas man visada karamelinis atrodė. Beje, gal kur jau ir LT parduoda tą rudąjį? Bent jau Norvegijoj tai jis tikrai nebrangus (pigesnis už mūsų Rokiškį). On 2011.02.26 00:04, shimtas kinieciu wrote: > jaucesi kiekvieno kruvino euro skonis, anea? ;) > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:ik93ub$l37$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu Džiugas yra blanki tokio sūrio kopija. Bet kaip lietuviškas >> produktas jis man labai mielas ir mes dažnai jį vartojam. Kristalų >> tame pačiame seniausiame yra labai nedaug lyginant su šituo Reypenaer >> VSOP. Ir saldumas jų labai skirias. Džiugo toks paprastas, o ano toks >> brandus, turtingas skonis, sunku aprašyt, reik paragaut. >> >> >> On 2011.02.25 19:13, trickyvic wrote: >>> O dziugas jau negerai subrandintas ir tarp dantu netreska ? >>> Junda wrote: >>>> Kas daug skraido, tai užsienio oro uostuose šio sūrio visada yra, >>>> paprastai tokiose parduotuvėlėse Gourmet Food. Jis labai gerai >>>> subrandintas su tais kristalais, kurie tarp dantų traška :) >>>> >>>> >>>> On 2011.02.24 00:44, Seitan wrote: >>>>> http://www.wijngaardkaas.nl/en/info/9/32/31/reypenaer-vsop-cheese.html >>>>> >>>>> TIKRAI, geras suris. Gaila lietuvoje nera, bet apsimoka siustis 101% >>>>> >>>>> >>>>> "tOMZY" wrote in message news:ik3tng$dik$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> čia sarkazmas? Jei taip, tai ir klausiu, kas yra geras sūris? >>>>> >>>>> "Seitan" wrote in message news:ik3sr2$cka$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> jei jau "dzhiugas" ir "zhalgiris", tai galima dziovinta lietuvishka >>>>> suri >>>>> ish >>>>> iki imti. >>>>> >>>>> >>>> >>