Jo nes ten is labai labai kazko ypatingo gaminamas ir italas senukas sedi ir minko suri, o visi kas taip nedaro tai gamina levus surius ir net nezino kaip tikras suris tikrai vadinamas S54 wrote: > Dar yra toks panasus I Zalgiri suris Prussia > http://www.suriai.lt/?Page=114&lang=lt > > bet ner ka lygint su Parmigiano Reggiano (Lietuvoj pravardziuojamas > Parmezano suriu) > > > "tOMZY" wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net... > > Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik > lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va > nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės "Masdam" ir "Legenda". > Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat > mažiau > aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško, > idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal > ten > ką nusipirkčiau.