Tema: Re: Kieti sūriai
Autorius: trickyvic
Data: 2011-02-25 19:14:49
Jo nes ten is labai labai kazko ypatingo gaminamas ir italas senukas 
sedi ir minko suri, o visi kas taip nedaro tai gamina levus surius ir 
net nezino kaip tikras suris tikrai vadinamas
S54 wrote:
> Dar yra toks panasus I Zalgiri suris  Prussia 
> http://www.suriai.lt/?Page=114&lang=lt
> 
> bet ner ka lygint su Parmigiano Reggiano (Lietuvoj pravardziuojamas 
> Parmezano suriu)
> 
> 
> "tOMZY"  wrote in message news:ik3h1m$u81$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Prie raudono vyno mėgtu pakramsnoti kietą sūrį, kol kas bandau tik
> lietuviškus - pirkdavau Džiugą, ir Vilkyškių pieninės "Žalgirį". Dabar va
> nusipirkau pabandyt tos pačios Vilkyškių pieninės  "Masdam" ir "Legenda".
> Kol kas skaniausias pasirodė Džiugas, nors va draugei – Žalgiris, mat 
> mažiau
> aitrumo turi. Gal yra ką rekomenduotumėt pabandyt? Nebūtinai lietuviško,
> idealu būtų, kad pigiau nei "Džiugas". Kartais iki Lenkijos palekiu, gal 
> ten
> ką nusipirkčiau.