cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu cibulius, cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message news:io6p7n$jmv$1@trimpas.omnitel.net... > vycka suprantu del surumo :) > nu kaip sibuliai? det? kiek laiko marint viska? :) > > "M&M" <aciu@tau.lt> parase naujienu > pranesime:io6nsu$hdl$1@trimpas.omnitel.net... >> pylk vycioka! >> >> On 2011.04.14 14:20, cool wrote: >>> Nu vakar feja beziuredama "Pasmerktuosius" nuziurejo/nusiklause, kad >>> saslus >>> viens veikejas mineralkoj su sibuliais marinavo. >>> Tai kaip ten naturoj? Koks te super duper recieptas, koks mineralinis? >>> >>> Idomumo delei pabandyciau (a vdrug patiks.... :)) >>> >>> >> > >