naminis alus cia neproblema, velykoms jau baskute tuno rusyje. ir kaip jame raugt? ir kaip su tuo "tik atkimsta..." ? jis juk ne buteliuose ;) "PetrovichNalivaij" <alo@garazh.ru> parašė naujienų pranešime:iojiai$a5b$1@trimpas.omnitel.net... > Dar tarybu laiku receptas sitas, o jei rasit kur kaimisko nepasterizuoto > alaus tai jami jami kaip skaniai gaunas raugt jame, tik atkimsta alu reik > apie para palaikyt kad pats rugt pradetu, tada i ji uzraugt > "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message > news:io6l98$ctt$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu vakar feja beziuredama "Pasmerktuosius" nuziurejo/nusiklause, kad >> saslus viens veikejas mineralkoj su sibuliais marinavo. >> Tai kaip ten naturoj? Koks te super duper recieptas, koks mineralinis? >> >> Idomumo delei pabandyciau (a vdrug patiks.... :)) >> >