Tobuliausias receptas mums (kažkieno močiutė pasakė) dėt spandinę sluoksniais su svogūnų riekėm ir viską užpilt citrinų sultim (nereik net druskos, nieko visai). 3 L stiklainiui išeina ne daugiau 3 citrinos. Mėsa būna labai sultinga ir minkšta. On 2011.04.15 08:57, Night wrote: > As pernai isbandziau labai daug receptu, irgi esu "naturalistas", nemegstu bereikalingu priedu. Bet > supratau, kad saslykas su mazjonezu man skaniausias - kogero kiaule tai nera ta mesa, kuria gali su > druskyte ir pipiriukais vien valgyti, kaip jautiena. Mesa nekart nebuvo is maximos - turgelis arba ukininkai. > > "bzik"<bzik@bzik.bzik> wrote in news:io6sbo$phe$1@trimpas.omnitel.net: > >> kai nusiperki pigiai prastos mesos, ja reikia padaryt mikstesne ir >> galbut skanesne :) >> >> "Edvinas"<edvinas@darbe.lt> wrote in message >> news:io6s8j$pb6$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> O galite paaiskinti koks tikslas tÄ… mineralinÄ? pilti? Kas dÄ—l to >>> geriau? >>> >>> -- >>> Edvinas >> Attachment decoded: text-plain-1 >> >