Balzaminio vyno acto gal kokius 3-4 saukstus dedu 1.5 kg mesos, dar pipiriuku, lauro lapu, svogunu, paskui viska rankelem suminkai ir paslegi keliom valandom. Kazkaip man citrina prie zuvies labiau dera nei prie mesos. -- pagarbiai; Indraja "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:io70u5$d8$1@trimpas.omnitel.net... > nu o kam tas actas? cia jagu citrinos ner? > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:io70m9$vqk$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu nezinau... as saslius marinuoju su balzaminiu vyno actu... o minerlka >> vytautine - uzgeriu, kol marinuojas :D >> -- >> pagarbiai; >> Indraja >> >> "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message >> news:io6sf4$pmh$1@trimpas.omnitel.net... >>> nu su tiek visko tai tas mineralka kaip ir nebereikalingas :) >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> paraðë naujienø >>> praneðime:io6rsm$olg$1@trimpas.omnitel.net... >>>> cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su >>>> mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu >>>> cibulius, >>>> cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta >>>> griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu >>>> mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs >>> >>>