nu o kam tas actas? cia jagu citrinos ner? "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:io70m9$vqk$1@trimpas.omnitel.net... > Nu nezinau... as saslius marinuoju su balzaminiu vyno actu... o minerlka > vytautine - uzgeriu, kol marinuojas :D > -- > pagarbiai; > Indraja > > "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message > news:io6sf4$pmh$1@trimpas.omnitel.net... >> nu su tiek visko tai tas mineralka kaip ir nebereikalingas :) >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> paraðë naujienø >> praneðime:io6rsm$olg$1@trimpas.omnitel.net... >>> cibuliu kuo daugiau ir pries dedant paminkyt, kad sultis paleistu, su >>> mineralka ne karta bandyta, viskas ok. I saslo marinavima dedu cibulius, >>> cesnaka, druska, pipirus, lauro lapu biski, citrina supjautyta >>> griezineliais, kartais paprikos milteliu, viska ismaisau ir uzpilu >>> mineralke, galima per nakti laikyt, galima kol malkos sudegs >> >>