Sausi gali gautis del kepimo ipatumu - mano kepimo "paslaptis" kai ri bet kuriai mesai - kaip imanoma karsciau, intensyviai vartyti (nes gerdamas alu ir pizdelindamas su draugeliu garantuotai apdeginsi) ir trumpai - ne daugiau, nei reikia. 10-15 min (beje, Stalyc'ius kepa dar trumpiau, man rodos, bet man nei jo receptas, nei kepimo terminas nepasitvirtino kazkaip...) "sonca" <anzelmas@matutis.lt> wrote in news:io8ki7$tg1$1@trimpas.omnitel.net: > Tai, kad gaidys su mineralka, koki tai sausi gaunas. Bent jau man tai > nepatiko. > > "cool" <vgstudio@takas.lt> wrote in message > news:io6l98$ctt$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu vakar feja beziuredama "Pasmerktuosius" nuziurejo/nusiklause, kad >> saslus viens veikejas mineralkoj su sibuliais marinavo. >> Tai kaip ten naturoj? Koks te super duper recieptas, koks mineralinis? >> >> Idomumo delei pabandyciau (a vdrug patiks.... :)) >> > >