man jie patinka ne tik geru astrumu, mazom dozem(dydis), bet ir tai, kad vaisu buna daug, buna keli derliai o ir pats augalas daugiametis. Svarbu priziuret kad nenumirtu. Ir krumas neperdidziausias. Dabar auginami kiti pipiriukai isaugt iki metro aukscio :/ Pas uosvi tai net per kaledas sitie pipiriukai noko ant palanges :) "ALORA" wrote in message news:it8aqi$pbb$1@trimpas.omnitel.net... pagal aprašymus, būtent dėl to jie ir išvesti, dėl tų visų spalvų gamos. bet kažkuriam saite buvo parašyta, kad jie nėra aromatingi, tik aštrūs. mačiau juos gėlių parduotuvėse, bet nesu ragavus :) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:it86lo$l0t$1@trimpas.omnitel.net... > “They’re not toxic, but they’re not great eating.” > Tai kad jų neįmanoma valgyt, išdegins viską burnoj :) Vieno užtenka > puslitriui "adžikos". O kad jie tokie hibridiniai, tai labai gerai matos, > kai iš vienos sėklos pasodini kelis, o jie visai skirtingi užauga - lapų > spalva, plotis, žiedai (balti arba violetiniai) ir galiausiai pipirų > nokimo spalvos (balta-violetinė-raudona arba > violetinė-geltona-oranžinė-raudona).