Keista, caldero F-1 pas mane didziausi, ilgais stiebais, vidutiniais lapais Demon Red - mazais lapeliais nedideli krumeliai, smulkuciai pipiriukai. Beje issaugojau viena pernyksti dar - beveik visai be lapu, bet zydi ir vaisius mezga:) Scotch Bonnet Red ir Habanero labai panasus, dideliais lapais Tamstos Numex'ai auga labai panasus krumai i Scotch Bonnet. Ar taip ir turi buti? bijau kad busiu supainiojes seklas :) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:ita939$ni4$1@trimpas.omnitel.net... > Iš tamstos sėklų Caldero puikiai auga pas mumis, bet tokie nelabai dideli > augalai, jau žydi. Va Scotch Bonnet ir Habanero tai jau gero pusmetro > išbujojo. Nu bet aišku jų ir pipiriukai daug didesni. > > > On 2011.06.15 15:10, Eyafallajokull wrote: >> Nu man su pernyksciais "Caldero F1" buvo taip, kad vis? vasar? a?trius >> nokino, o link ziemos paskutiniai vaisiai buvo visai saldziuju papriku >> skonio be jokiu aliuziju i astruma :) >> >> "Junda"<junda@dtiltas.lt> wrote in message >> news:it9kr3$prr$2@trimpas.omnitel.net... >>> A? irgi esu skai?ius, kad jei skriaudi ir blogai laistai, tai jie >>> a?tresni. Bet kaip nelaistysi, jei visi lapai nuleipsta, kai tik vandens >>> tr?ksta. Gaila pasidaro... >>> >>> >>> On 2011.06.15 09:07, trickyvic wrote: >>>> Vo vo, gerai pastebeta, gal su paprika ir susikryzmino o gal ir ne, nes >>>> as turiu lygiai toki pati kazusa, vakar taip netyciom gavosi, su salyga >>>> kad buvo nurautas vienas is chiliu ( neprinokes iki galo) ir neturejo >>>> ABSOLIUCIAI jiokio astrumo 0, nil, zero, nol, nula, nicht. >>>> Daba cia narsau tipo guglas raso kad juos reikia nustoti laistyti, tam >>>> kad jie tuos cilius papiktintu. >>>> Parasykit kas esat su tokiu reikalu susidure >>>> Andrius_kir wrote: >>>>> Is pradziu kol salta vazonuose namie, po to i siltnami. >>>>> Tik va buvo toks nutikimas: pries du metus parveze jalapeno seklu is >>>>> Meksikos, pasodinom siltnamyje kartu su pomidorais ir paprika. buvo >>>>> astrus. Is tu paciu uzaugusiu Lietuvoje pasilikome seklu, kitais >>>>> metais pasejome, uzaugo, bet astrumo nera...isvaizda tokia pat, bet >>>>> valgai kaip paprasta pipira, JOKIO astrumo. nesupratau kodel taip. >>>>> Siemet vel turime nauju seklu, tai ziuresime kaip bus. >>>>> >>>>> "Indraja"<indraja_@_indraja.com> wrote in message >>>>> news:it7ss0$bve$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Tingiu kurt nauja tema. su salyga, kad Jelapenu neturiu, bet i tema >>>>>> :) >>>>>> Kas auginate chili pas save namie? T.y. kur auginat? Vazonely, >>>>>> siltnamy? >>>>>> Daugiameciai pipiriukai sie ar ne? Susidaiginau is seklyciu, kurias >>>>>> susirinkau is pipiriuku pirktu UK :) >>>>>> Daigeliai kokiu 5 cm, su 6 lapukais... galvoju perkelt i siltnami... >>>>>> o gal i vazoneli? O gal is viso i lauka? >>>>>> -- >>>>>> pagarbiai; >>>>>> Indraja >>>>>> >>>>>> "Andrius_kir"<cha@chachacha.lt> wrote in message >>>>>> news:it7j4j$u8h$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Sveiki, gal matete kur nors pirkti nekonservuotu jalapeno pipiru? >>>>>>> Geriausia butu Panevezyje... >>>>>>> >>>>>>> Andrius >>>>>>> >>>>> >>>>> >>> >> >> >