Hmz, nu prakąstas šitas numex ir habanero pipiriukai manau vienodai be kvapo. Ar klystu? On 2011.06.14 21:55, ALORA wrote: > pagal aprašymus, būtent dėl to jie ir išvesti, dėl tų visų spalvų gamos. > bet kažkuriam saite buvo parašyta, kad jie nėra aromatingi, tik aštrūs. > mačiau juos gėlių parduotuvėse, bet nesu ragavus :) > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:it86lo$l0t$1@trimpas.omnitel.net... >> “They’re not toxic, but they’re not great eating.” >> Tai kad jų neįmanoma valgyt, išdegins viską burnoj :) Vieno užtenka >> puslitriui "adžikos". O kad jie tokie hibridiniai, tai labai gerai >> matos, kai iš vienos sėklos pasodini kelis, o jie visai skirtingi >> užauga - lapų spalva, plotis, žiedai (balti arba violetiniai) ir >> galiausiai pipirų nokimo spalvos (balta-violetinė-raudona arba >> violetinė-geltona-oranžinė-raudona). > >