Vo vo, gerai pastebeta, gal su paprika ir susikryzmino o gal ir ne, nes as turiu lygiai toki pati kazusa, vakar taip netyciom gavosi, su salyga kad buvo nurautas vienas is chiliu ( neprinokes iki galo) ir neturejo ABSOLIUCIAI jiokio astrumo 0, nil, zero, nol, nula, nicht. Daba cia narsau tipo guglas raso kad juos reikia nustoti laistyti, tam kad jie tuos cilius papiktintu. Parasykit kas esat su tokiu reikalu susidure Andrius_kir wrote: > Is pradziu kol salta vazonuose namie, po to i siltnami. > Tik va buvo toks nutikimas: pries du metus parveze jalapeno seklu is > Meksikos, pasodinom siltnamyje kartu su pomidorais ir paprika. buvo astrus. > Is tu paciu uzaugusiu Lietuvoje pasilikome seklu, kitais metais pasejome, > uzaugo, bet astrumo nera...isvaizda tokia pat, bet valgai kaip paprasta > pipira, JOKIO astrumo. nesupratau kodel taip. Siemet vel turime nauju seklu, > tai ziuresime kaip bus. > > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:it7ss0$bve$1@trimpas.omnitel.net... >> Tingiu kurt nauja tema. su salyga, kad Jelapenu neturiu, bet i tema :) >> Kas auginate chili pas save namie? T.y. kur auginat? Vazonely, siltnamy? >> Daugiameciai pipiriukai sie ar ne? Susidaiginau is seklyciu, kurias >> susirinkau is pipiriuku pirktu UK :) >> Daigeliai kokiu 5 cm, su 6 lapukais... galvoju perkelt i siltnami... o gal >> i vazoneli? O gal is viso i lauka? >> -- >> pagarbiai; >> Indraja >> >> "Andrius_kir" <cha@chachacha.lt> wrote in message >> news:it7j4j$u8h$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, gal matete kur nors pirkti nekonservuotu jalapeno pipiru? >>> Geriausia butu Panevezyje... >>> >>> Andrius >>> > >