Tai tie kur smirda, tai gal su e.coli :) "ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message news:it8m3k$4lo$1@trimpas.omnitel.net... > ne, taigi rudi habanero smirda gi nu :) > > > "Junda" wrote in message news:it8dg7$s5k$1@trimpas.omnitel.net... > > Hmz, nu prakąstas šitas numex ir habanero pipiriukai manau vienodai be > kvapo. Ar klystu? > > > On 2011.06.14 21:55, ALORA wrote: >> pagal aprašymus, būtent dėl to jie ir išvesti, dėl tų visų spalvų gamos. >> bet kažkuriam saite buvo parašyta, kad jie nėra aromatingi, tik aštrūs. >> mačiau juos gėlių parduotuvėse, bet nesu ragavus :) >> >> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message >> news:it86lo$l0t$1@trimpas.omnitel.net... >>> “They’re not toxic, but they’re not great eating.” >>> Tai kad jų neįmanoma valgyt, išdegins viską burnoj :) Vieno užtenka >>> puslitriui "adžikos". O kad jie tokie hibridiniai, tai labai gerai >>> matos, kai iš vienos sėklos pasodini kelis, o jie visai skirtingi >>> užauga - lapų spalva, plotis, žiedai (balti arba violetiniai) ir >>> galiausiai pipirų nokimo spalvos (balta-violetinė-raudona arba >>> violetinė-geltona-oranžinė-raudona). >> >> >