Tema: Re: Pipirai
Autorius: Eyafallajokull
Data: 2011-06-15 15:07:47
Tai tie kur smirda, tai gal su e.coli :)

"ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message 
news:it8m3k$4lo$1@trimpas.omnitel.net...
> ne, taigi rudi habanero smirda gi nu :)
>
>
> "Junda"  wrote in message news:it8dg7$s5k$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Hmz, nu prakąstas šitas numex ir habanero pipiriukai manau vienodai be
> kvapo. Ar klystu?
>
>
> On 2011.06.14 21:55, ALORA wrote:
>> pagal aprašymus, būtent dėl to jie ir išvesti, dėl tų visų spalvų gamos.
>> bet kažkuriam saite buvo parašyta, kad jie nėra aromatingi, tik aštrūs.
>> mačiau juos gėlių parduotuvėse, bet nesu ragavus :)
>>
>> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message
>> news:it86lo$l0t$1@trimpas.omnitel.net...
>>> “They’re not toxic, but they’re not great eating.”
>>> Tai kad jų neįmanoma valgyt, išdegins viską burnoj :) Vieno užtenka
>>> puslitriui "adžikos". O kad jie tokie hibridiniai, tai labai gerai
>>> matos, kai iš vienos sėklos pasodini kelis, o jie visai skirtingi
>>> užauga - lapų spalva, plotis, žiedai (balti arba violetiniai) ir
>>> galiausiai pipirų nokimo spalvos (balta-violetinė-raudona arba
>>> violetinė-geltona-oranžinė-raudona).
>>
>>
>