Tema: Re: pokvailis q
Autorius: Masala
Data: 2011-06-23 10:21:03
Mislyju, kad jei neturi vyno tai ne beda, ten anas pilamas del skonio - 
ruosiant juru gerybiu ar zuvies patiekalus, provanso virtuveje daznai 
pilamas baltas vynas, jis tam puikiai tinka. Manau galima ipilti slakeli 
balto vyno acto, bet galima ir be jo. O jei ipilsi konjako - brendzio turesi 
turtingesni skoni. Bet vynas tinka labiausiai.


"Toxis" <tox@home.lt> wrote in message 
news:ituo8m$qua$1@trimpas.omnitel.net...
> mislyju vel pasidaryt giedriaus krevechiu pyraga 
> http://giedrius-v.livejournal.com/22997.html
> ale vat, tachiau, vyno neturiu, o kadangi jo beveik negeriu pirkt buteli 
> vien tam, kaiptais neochota;)
> klausimas, ar galima vyna pakeist kuriuo nors ish shitu:
> -Martinis (jei taip, tai kuris geriau, dry, ar bianko)
> -Brendis
> -Romas?
> -Konjakas?
>
> Pastaruju dvieju lyg ir butu gaila, ale bet, tachiau, jago skonis persimes 
> I pyraga, keliu zhaukshtu nepagailesiu;)
>
> Klausimas nr2 - jei jamt brendi/konjaka/roma - ar padeginet garus nuo 
> ugnies, kad alkoholis nugaruotu, ar chia butu nusikaltimas zhmonijai ir 
> grestu kaip minimum vieshas ishjuokimas, o greichiausiai ir sushaudymas;)
>
>
>