Mislyju, kad jei neturi vyno tai ne beda, ten anas pilamas del skonio - ruosiant juru gerybiu ar zuvies patiekalus, provanso virtuveje daznai pilamas baltas vynas, jis tam puikiai tinka. Manau galima ipilti slakeli balto vyno acto, bet galima ir be jo. O jei ipilsi konjako - brendzio turesi turtingesni skoni. Bet vynas tinka labiausiai. "Toxis" <tox@home.lt> wrote in message news:ituo8m$qua$1@trimpas.omnitel.net... > mislyju vel pasidaryt giedriaus krevechiu pyraga > http://giedrius-v.livejournal.com/22997.html > ale vat, tachiau, vyno neturiu, o kadangi jo beveik negeriu pirkt buteli > vien tam, kaiptais neochota;) > klausimas, ar galima vyna pakeist kuriuo nors ish shitu: > -Martinis (jei taip, tai kuris geriau, dry, ar bianko) > -Brendis > -Romas? > -Konjakas? > > Pastaruju dvieju lyg ir butu gaila, ale bet, tachiau, jago skonis persimes > I pyraga, keliu zhaukshtu nepagailesiu;) > > Klausimas nr2 - jei jamt brendi/konjaka/roma - ar padeginet garus nuo > ugnies, kad alkoholis nugaruotu, ar chia butu nusikaltimas zhmonijai ir > grestu kaip minimum vieshas ishjuokimas, o greichiausiai ir sushaudymas;) > > >