Tema: Re: pokvailis q
Autorius: ALORA
Data: 2011-06-23 22:16:37
taip, vynuogių sultimis su balzamiku patariama keisti vyną, kai gaminama ir vaikams. Nes, pasirodo, tų laipsnių tik labai nedidelė 
dali nugaruoja. tad originalaus skonio atžvilgiu tai būtų geriausias atitikmuo. Aišku, tai nereiškia, kad su kitu alkoholiu nebus 
geriau, bet bus kitaip. Kaip ir su kažkokiu beryšietišku padažu. beje, padažai išrasti tam, kad galima būtų pridengti originalaus 
patiekalo skonį nepavykimo atveju ;)

"bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:iu02rv$8i0$1@trimpas.omnitel.net...
> Net jei jau viskas ir orkaitėj, pasvarstyt galima...;) Manyčiau, kad šiuo atveju ne tiek laipsniai svarbu, kurie pakaitinti turi 
> tendenciją nykti, bet skonis.
> Sultys...Vynuogių sultys...Nesaldžios...Natūralios...Su keliais lašeliais balzamiko acto...Pagal receptą juk reikia nedaug, tai 
> kokią kekę, manau, galima paspausti...
>
> "Toxis" <tox@home.lt> wrote in message news:ituvgj$4tv$1@trimpas.omnitel.net...
>> ;) pozna batia - jau orkaitej;) tik ish recepto ishmechiau tuos gargamelio sutverimus svogunus ir shiek tiek pridejau 
>> tailandietishko saldzhiai ashtraus padazhiuko.. zhiuresim kas gausis:)