nia ten tokis saldzhiai ashtrus thai padazhiukas, o gavosi puse velnio:) "shimtas kinieciu" wrote in message news:iu08et$cui$1@trimpas.omnitel.net... jeigu tas minetas padazas tas visu netiketai pamektas srirarkaka tai jis visai skanus. svogunus jis gal ir actos bet vyno neikaip. bet jio, su juo tuo padazu visi ten tie patiekalai supanasheja ;) "ALORA" wrote in message news:iu03el$91c$1@trimpas.omnitel.net... taip, vynuogių sultimis su balzamiku patariama keisti vyną, kai gaminama ir vaikams. Nes, pasirodo, tų laipsnių tik labai nedidelė dali nugaruoja. tad originalaus skonio atžvilgiu tai būtų geriausias atitikmuo. Aišku, tai nereiškia, kad su kitu alkoholiu nebus geriau, bet bus kitaip. Kaip ir su kažkokiu beryšietišku padažu. beje, padažai išrasti tam, kad galima būtų pridengti originalaus patiekalo skonį nepavykimo atveju ;) "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:iu02rv$8i0$1@trimpas.omnitel.net... > Net jei jau viskas ir orkaitėj, pasvarstyt galima...;) Manyčiau, kad šiuo > atveju ne tiek laipsniai svarbu, kurie pakaitinti turi tendenciją nykti, > bet skonis. > Sultys...Vynuogių sultys...Nesaldžios...Natūralios...Su keliais lašeliais > balzamiko acto...Pagal receptą juk reikia nedaug, tai kokią kekę, manau, > galima paspausti... > > "Toxis" <tox@home.lt> wrote in message > news:ituvgj$4tv$1@trimpas.omnitel.net... >> ;) pozna batia - jau orkaitej;) tik ish recepto ishmechiau tuos >> gargamelio sutverimus svogunus ir shiek tiek pridejau tailandietishko >> saldzhiai ashtraus padazhiuko.. zhiuresim kas gausis:)