;) pozna batia - jau orkaitej;) tik ish recepto ishmechiau tuos gargamelio sutverimus svogunus ir shiek tiek pridejau tailandietishko saldzhiai ashtraus padazhiuko.. zhiuresim kas gausis:) "shimtas kinieciu" wrote in message news:itut4g$1r8$1@trimpas.omnitel.net... o tu pajamk dar kita giedriausv recepta kur armyje maitint, ten dar stiklines vyno reikes, ir zek susinaudos per kashkiek laiko viskas ;) "Toxis" wrote in message news:iturlb$vi3$1@trimpas.omnitel.net... kad ash ir maisto gamybai jo nialabai naudoju, taigis, surugotu jis pas man... wan vaj or anozer - matyt darysiu su vermutu ... tiesa dar kyla minchiu daryt su vermutu _ir_shlakeliu koniaus, ale jauchiu bus overkilas ir apsiribosiu vermutu:) "shimtas kinieciu" wrote in message news:ituqst$uid$1@trimpas.omnitel.net... tai galima grynai maisto gamibai dedikoto vyno pajamt poka nebrungei ;) "nelygis" wrote in message news:itupbr$sev$1@trimpas.omnitel.net... as tai nusipirkciau buteli vyno...bet jei jau taip nemedziokle pirkt, tai gal martini dry bandyk..:) "Toxis" <tox@home.lt> wrote in message news:ituo8m$qua$1@trimpas.omnitel.net... > mislyju vel pasidaryt giedriaus krevechiu pyraga > http://giedrius-v.livejournal.com/22997.html > ale vat, tachiau, vyno neturiu, o kadangi jo beveik negeriu pirkt buteli > vien tam, kaiptais neochota;) > klausimas, ar galima vyna pakeist kuriuo nors ish shitu: > -Martinis (jei taip, tai kuris geriau, dry, ar bianko) > -Brendis > -Romas? > -Konjakas? > > Pastaruju dvieju lyg ir butu gaila, ale bet, tachiau, jago skonis persimes > I pyraga, keliu zhaukshtu nepagailesiu;) > > Klausimas nr2 - jei jamt brendi/konjaka/roma - ar padeginet garus nuo > ugnies, kad alkoholis nugaruotu, ar chia butu nusikaltimas zhmonijai ir > grestu kaip minimum vieshas ishjuokimas, o greichiausiai ir sushaudymas;) > > >