ehm, atsiprasau, kad isiskverbiu i jusu diskusija, bet srirachara net negulejusi prie saldumo, o toxis matyt sneka apie toki kur chiliai smulkinti su visom seklikem tokiam saldzrugsciame "sirupe" shimtas kinieciu wrote: > nu o tai srirarka ka netoks? ;) > > "Toxis" wrote in message news:iu50ko$h9n$1@trimpas.omnitel.net... > > nia ten tokis saldzhiai ashtrus thai padazhiukas, o gavosi puse velnio:) > > "shimtas kinieciu" wrote in message > news:iu08et$cui$1@trimpas.omnitel.net... > > jeigu tas minetas padazas tas visu netiketai pamektas srirarkaka tai jis > visai skanus. svogunus jis gal ir actos bet vyno neikaip. > bet jio, su juo tuo padazu visi ten tie patiekalai supanasheja ;) > > > "ALORA" wrote in message news:iu03el$91c$1@trimpas.omnitel.net... > > taip, vynuogių sultimis su balzamiku patariama keisti vyną, kai gaminama ir > vaikams. Nes, pasirodo, tų laipsnių tik labai nedidelė > dali nugaruoja. tad originalaus skonio atžvilgiu tai būtų geriausias > atitikmuo. Aišku, tai nereiškia, kad su kitu alkoholiu nebus > geriau, bet bus kitaip. Kaip ir su kažkokiu beryšietišku padažu. beje, > padažai išrasti tam, kad galima būtų pridengti originalaus > patiekalo skonį nepavykimo atveju ;) > > "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message > news:iu02rv$8i0$1@trimpas.omnitel.net... >> Net jei jau viskas ir orkaitėj, pasvarstyt galima...;) Manyčiau, kad >> šiuo atveju ne tiek laipsniai svarbu, kurie pakaitinti turi tendenciją >> nykti, bet skonis. >> Sultys...Vynuogių sultys...Nesaldžios...Natūralios...Su keliais >> lašeliais balzamiko acto...Pagal receptą juk reikia nedaug, tai kokią >> kekę, manau, galima paspausti... >> >> "Toxis" <tox@home.lt> wrote in message >> news:ituvgj$4tv$1@trimpas.omnitel.net... >>> ;) pozna batia - jau orkaitej;) tik ish recepto ishmechiau tuos >>> gargamelio sutverimus svogunus ir shiek tiek pridejau tailandietishko >>> saldzhiai ashtraus padazhiuko.. zhiuresim kas gausis:) >