Tema: Re: pokvailis q
Autorius: trickyvic
Data: 2011-06-25 22:29:08
ehm, atsiprasau, kad isiskverbiu i jusu diskusija, bet srirachara net 
negulejusi prie saldumo, o toxis matyt sneka apie toki kur chiliai 
smulkinti su visom seklikem tokiam saldzrugsciame "sirupe"
shimtas kinieciu wrote:
> nu o tai srirarka ka netoks? ;)
> 
> "Toxis"  wrote in message news:iu50ko$h9n$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> nia ten tokis saldzhiai ashtrus thai padazhiukas, o gavosi puse velnio:)
> 
> "shimtas kinieciu"  wrote in message
> news:iu08et$cui$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> jeigu tas minetas padazas tas visu netiketai pamektas srirarkaka tai jis
> visai skanus. svogunus jis gal ir actos bet vyno neikaip.
> bet jio, su juo tuo padazu visi ten tie patiekalai supanasheja ;)
> 
> 
> "ALORA"  wrote in message news:iu03el$91c$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> taip, vynuogių sultimis su balzamiku patariama keisti vyną, kai gaminama ir
> vaikams. Nes, pasirodo, tų laipsnių tik labai nedidelė
> dali nugaruoja. tad originalaus skonio atžvilgiu tai būtų geriausias
> atitikmuo. Aišku, tai nereiškia, kad su kitu alkoholiu nebus
> geriau, bet bus kitaip. Kaip ir su kažkokiu beryšietišku padažu. beje,
> padažai išrasti tam, kad galima būtų pridengti originalaus
> patiekalo skonį nepavykimo atveju ;)
> 
> "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message
> news:iu02rv$8i0$1@trimpas.omnitel.net...
>> Net jei jau viskas ir orkaitėj, pasvarstyt galima...;) Manyčiau, kad 
>> šiuo atveju ne tiek laipsniai svarbu, kurie pakaitinti turi tendenciją 
>> nykti, bet skonis.
>> Sultys...Vynuogių sultys...Nesaldžios...Natūralios...Su keliais 
>> lašeliais balzamiko acto...Pagal receptą juk reikia nedaug, tai kokią 
>> kekę, manau, galima paspausti...
>>
>> "Toxis" <tox@home.lt> wrote in message 
>> news:ituvgj$4tv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ;) pozna batia - jau orkaitej;) tik ish recepto ishmechiau tuos 
>>> gargamelio sutverimus svogunus ir shiek tiek pridejau tailandietishko 
>>> saldzhiai ashtraus padazhiuko.. zhiuresim kas gausis:) 
>