Nėra teisingos duonos girai. Duonos parduotuvėj belekiek, bet ir duonoj beleko... Reikia paprastinės, kad išdžiovinus, lengvai paskrudinus ir užplikius dėl per didelio glitimo nesigautų viedras neperkošiamo kisieliaus. Kokia tam tinkama duona dabar? Gal kas žino? "fkt" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:ivjahu$tke$1@trimpas.omnitel.net... > kam tau tie mišiniai. > kavinėse kai geri girą, iškart matosi kur vietoj raugina, o kur iš mišinių > daro. > net neprasidėk su tais birzgalais. > http://www.gaspadine.lt/patiekalas/duonos_gira.html > > tik 50gr mielių yra per daug, dedant dvigubai mažiau skaniau. > > džiovintą duona paskrudini, užpili verdančiu vandeniu vandeniu, kitą dieną > įpili cukraus ir su cukrum išmaišytų mielių, kitą diena supilstai į > bambalius, pridedi razinų, užsuki, palaikai pora val kambary ir sudedi į > šaldytuvą. > > "tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in message > news:ivht0v$pqd$1@trimpas.omnitel.net... >> Nusipirkau kažkokį giros mišinį maximoj, bus matyt kas gausis. Bet geriau >> pasidalinkit išbandytais skanios giros receptais. >>