dar pabandziau taip: ispilsciau i bambalius, uzsukau, sudejau i saldytuva. o vieno neuzsukau ir nedejau i saldytuva. tai tas nedetas, neskanus, ensinori gert, o is saltytuvo zymiai zymiai geresnis skonis. "tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in message news:j0gt10$tu2$1@trimpas.omnitel.net... > na, rauginau kambario temperatūroj, paskui dėjau į šaldytuvą. Paskutiniojo > butelio atkimšt negalėjau kelias minutes, tiek užsigazavęs buvo... > > "fkt" wrote in message news:j0bo89$mtt$1@trimpas.omnitel.net... > > dar pastebėjau tokį efekta: kai tik atsidarai bambalį iš šaldytuvo, jis būna > mažai užsigazavęs (jei prieš įdedamas nebuvai palaikęs pora val kambario > temp) ir nelabai teisingo skonio. > atsigeri, užsuki pastatai, tada sekanti kartą jau ir gazo daug daugiau ir > skonis žymiai pagerėjęs :) > >