Civiliokai. Ash kai nama staciau irgi gira gaminau meistrams. Saldydavau i sulini ileides, o vienas bambelis kazkaip iskrito. Istraukiau po poros metu, kai sulini valeme- tiktais ne bambeli, o kazkoki gaubli su pimpocka, dvigubai didesni. Leidom pastovet, atsargiai atidarem ir bandem ragaut. Nu ir nx... "lllll" wrote in message news:j06drd$9i$1@trimpas.omnitel.net... Ir šaldytuve gali įvairiai baigtis - įstatėm su plastmasiniu indu, išsipūtė kaip kamuolys ir per siūlę praplyšo... Tiesa, gal receptas ne visai toks buvo. llll "jolas" wrote in message news:j06b3r$rba$1@trimpas.omnitel.net... Jei desi i saldytuvą - uzdaroma, jei stoves siltai - tik pridengiama nes issimaudysi. "fkt" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:j03sfg$p81$1@trimpas.omnitel.net... > a va, čia razinas iškart sudeda. > o išpilsčius į tarą, ji neuždaroma ar uždaroma? > > "Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message > news:j03o9m$j3n$1@trimpas.omnitel.net... >> "tOMZY" <tomas@TRINTIpremjeras.lt> wrote in >> news:ivht0v$pqd$1@trimpas.omnitel.net: >> >>> Nusipirkau kažkokį giros mišinį maximoj, bus matyt kas gausis. Bet >>> geriau pasidalinkit išbandytais skanios giros receptais. >>> >> >> aš darau taip: http://nemunas.livejournal.com/31272.html