Labai daug gražių receptų knygų prileista, bet kai pradedu vartyti ir žiūrėti konkrečius recpetus, ten tokios dausos prasideda... Nuo visokių chujentrų iki "Paimame 1,5 kg mėsos, supjaustome ir troškiname..." Toks vaizdas, kad tie knygų vertėjai / leidėjai ne tai, kad ne gurmanai, bet apskritai gyvena ne Lietuvoje ir valgyti nedaro. Vienintelė rinkos niša matyt jiems yra "dovanos" :) W|T brought next idea : > YogiBear wrote: >> Sveiki gurmanai... >> Taigis fantastikoje knygoje aptikau labai idomu torto recepta (%subj%) >> Tai vat ir klausimas kas tai yra KUENTRO kuri reikia sunaudot net 2 >> pakelius torto kremui... > > Gūglius sako: Cuentro (fresh coriander leaves) > > Kas čia per tortas =) -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net