taip.. galima ne tik apie pati maisto ruosima, bet ir apie vertima ir lietuvinimus pakalbeti. Turiu keleta panasiu knygu, tai paskaicius didziaja dali receptu kartais net neina suprasti apie ka kalba eina. Labiausiai konditerijoje. "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message news:mn.3a7f7d94cf6d56d3.26571@gmx.net... > Labai daug gražių receptų knygų prileista, bet kai pradedu vartyti ir > žiūrėti konkrečius recpetus, ten tokios dausos prasideda... > > Nuo visokių chujentrų iki "Paimame 1,5 kg mėsos, supjaustome ir > troškiname..." > > Toks vaizdas, kad tie knygų vertėjai / leidėjai ne tai, kad ne gurmanai, > bet apskritai gyvena ne Lietuvoje ir valgyti nedaro. > > Vienintelė rinkos niša matyt jiems yra "dovanos" :) > > > > W|T brought next idea : >> YogiBear wrote: >>> Sveiki gurmanai... >>> Taigis fantastikoje knygoje aptikau labai idomu torto recepta (%subj%) >>> Tai vat ir klausimas kas tai yra KUENTRO kuri reikia sunaudot net 2 >>> pakelius torto kremui... >> >> Gūglius sako: Cuentro (fresh coriander leaves) >> >> Kas čia per tortas =) > > -- > This is an automatic signature of MesNews. > Site : http://www.mesnews.net > >