Aciu uz informacija! Dar keletas klausimu:mesa deti iki stiklainio virsaus ar palikti tarpeli? Kai i puoda sudedam koki slegi pripusti? kokioj temperaturoj, kiek laiko virti? Stiklainius naudoti butinai uzsukamus aparatu ar galima ir tuos kur uzsisuka ranka dangtelis? "marius" <marius-b@delfi.lt> wrote in message news:gri9n2$v12$1@trimpas.omnitel.net... >1 kg mesos 1 valgomas saukstas druskos. Nubrauktas. Malti juodieji pipirai >pagal skonį. > Mėsą naudojau kiaulieną maišytą: sprandinę, kumpį. Kai sudedi mėsą į > stiklainį, ant viršaus 1 kvepiantį pipirą. > Ir dar aš į stiklainį dejau po vieną šonkauliuką, nuo kurio konservai su > drebučiais gaunasi. > Gavosi super ! :) > > > "pelkiu diedas" <cha@chachacha.lt> wrote in message > news:grhnlo$tde$1@trimpas.omnitel.net... >> Gal kas galetu pasidalinti patirtimi ir receptu (proporcijos, prieskoniai >> ir tt..) mesos konservavimui "autoklave"? >> >> Aciu! >> >