Geriausia tai butu pirma karta pasibandyti su nedideliu kiekiu ir pasiziureti kaip gavosi. Nuostoliai nebutu dideli. Aš pirma karta irgi bandžiau ipusti 2 atmosferas, tai kai pakaito tai pakilo iki 5,5. Nu ir dangteliai išsilankste. Pagal savo patirti galiu pasakyti, kad nuo ~ 4 atmosferu garantuotai ilenkia i vidu. Tik labai abejoju, ar pridejus pilna iki viršaus stiklaini mesos neilenks. Vis tiek bus laisvos vietos ilenkimui. O del tos 120 laipsniu, tai girdejau, kad negalima daugiau kelti, nes pridegs mesa. Nu man cia taip sake tie, kurie užsiima. Tiesa, aš ant dugno ir tarp stiklainiu eiliu dedu pagaliukus, kad siklainiai nesusimuštu. Vienu žodžiu, keliu eksperimentu budu atsirinkau savo technologija ir dabar viskas gerai gaunasi: ir dangteliai vietoje, ir mesa ar žuvis skani gaunasi. Kai karpius dariau, tai juos apkepiau truputi keptuveje, iš visokiu liekanu (peleku, galvu ir pan.) išviriau sultini, juo užpyliau apkepta žuvi stiklainyje, šaukšta aliejaus, lauro lapeli ir juodu pipiru kelis žirnelius ant viršaus. Tiesa, dar ant stiklainio dugno dejau vandenyje pamirkintu pupeliu. Kokius 2 cm. Net seile nurijau :) "a" <a@.a> wrote in message news:mn.4a827d9408c61906.91352@0a... > After serious thinking pelkiu diedas wrote : >> Na va, dabar viskas aisku :) Aciu dar karta, ziuresim koks ten puodas ir >> tada spresiu! > > va cia dar biski apie tai sneka, irgi mini kad pusti 2atm: > > http://www.medziotojas.eu/forumas/viewtopic.php?f=10&t=792&start=15 > > >