Na va, dabar viskas aisku :) Aciu dar karta, ziuresim koks ten puodas ir tada spresiu! "a" <a@.a> wrote in message news:mn.4a637d94d9533ff7.91352@0a... > pelkiu diedas wrote : >> Aciu uz info, bandysim :) Tik neaisku kuriuo budu, ar Jusu ar "a" :) > > manau tai nuo "puodo" priklauso... > > jei jis "skystas" tai ir slegio nelaikys ir tada reiketu daryti kaip > marius sako. jei tvirtas ir slegi laiko, tada galima taip kaip as sakiau. > mariaus metoda biski galiu pakomentuoti: > jei nepilna stiklaini dedi, tada dangtelis tikrai gali nuo slegio sulinkti > i vidu. taciau jei desi pilna pilna, tai ir slegi galima kelti. nes mesa > is vidaus neduos dangteliui sulinkti. > del temperaturos ir virimo - kadangi gaminys yra konservai, jam > pavojingiausia yra botulino bakterijos, kuriu gaminamas toxinas kiek > pamenu sunaikinamas esant 120C temperaturai > >