tai vat ir klausimas, ko cia maikes draskytis del to naturalaus parukinimo? :) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:k9kj1f$i7v$1@trimpas.omnitel.net... > nėkiek nesveika, nes dūmas iš esmės yra šiuolaikinio konservanto analogas. > Mėsos perteklių (tipinis naminių gyvulių skerdimo laikas - šaltasis > sezonas, kai nesušvinksta ir nėra musių) reikia išlaikyt iki laiko, kai ji > labiausiai reikalinga - darbymetis. Vieni regionai mėsą sūdė, kiti > džiovino, treti rūkė. > > "ArunasM" <aaa@aaa.com> wrote in message > news:k9khel$ftv$1@trimpas.omnitel.net... >>o gal kas nors normaliai galetu pakomentuot ant kiek "SVEIKA" naturaliai >> rukyta mesa? >> >> >> "homo erectus" <homo.erectus@earth.com> wrote in message >> news:k9kbup$7ak$1@trimpas.omnitel.net... >>> Pamenu, kad cia kazkas, atseit susipazines su mesos apdirbimo pramone, >>> teige, kad mesa is tikruju rukoma. >>> >>> Idomu, kaip jis pakomentuotu prikabinta nuotrauka :) >>> >> >>