Ir Krepšinis - tik Amerikoje. On 2/5/2013 3:14 PM, Linas Petkevičius wrote: > O dabar ateis kavos "ekspertai" ir tau paaiskins, kad kavos ten irgi nera. > > "Masala" wrote in message news:ker0h3$lue$1@trimpas.omnitel.net... > > Tai vat del to, kad Zalgirio arenoj alaus nera, kartais isgeriu kavos pries > ziurint rungtynes :) Bet kiek ju ten susirenka to kalnapilio birzgalo > gereju, eiles net... > O alu pradejau virti pats, tai galutinai supratau kas yra alus, o kas - > alaus limonadas... > > > "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message > news:kd88v4$fev$3@trimpas.omnitel.net... >> Bleee.. SUA dar pofik, vat Kalnapili tai is viso uzdraust reiktu, bent >> jau Zalgirio arenoj.... nes ten alumi net nekvepia.... >> >> 2012-12-06 16:02, Jr. rašė: >>> Laukiu nesulaukiu, kada SUA savo produkcija ims vadinti alaus skonio >>> gerimu >>> >>> On 2012.12.05 11:01, homo erectus wrote: >>> >>>> Čia viskas apie daiktų vadinimą savais vardais. Melagystė yra vadinti >>>> dešrą šalto rūkymo (ir dar klasikinio recepto), jei ji buvo rūkyta >>>> įmaišant dūmo skonio miltelių. >>>> >>>> Čia kaip vienu metu grietine, sviestu, sūriu buvo vadinama bile kas, >>>> paskui jau buvo pareikalauta, kad grietinė, sviestas bei sūris būtų >>>> grietine, sviestų bei sūriu ir atsirado tepieji mišiniai, sūrio >>>> gaminiai >>>> ir t.t.