Anu laiku bobute smarkiai nustebtu, jeigu saltai rukyta desra privalu butu suvartoti per 48 val :) Tad skirtumas tarp naturaliai anu laiku rukytos ir siu laiku desros yra. "ArunasM" <aaa@aaa.com> wrote in message news:k9klms$mc3$1@trimpas.omnitel.net... > tai vat ir klausimas, ko cia maikes draskytis del to naturalaus parukinimo? > :) > > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:k9kj1f$i7v$1@trimpas.omnitel.net... >> nėkiek nesveika, nes dūmas iš esmės yra šiuolaikinio konservanto analogas. >> Mėsos perteklių (tipinis naminių gyvulių skerdimo laikas - šaltasis >> sezonas, kai nesušvinksta ir nėra musių) reikia išlaikyt iki laiko, kai ji >> labiausiai reikalinga - darbymetis. Vieni regionai mėsą sūdė, kiti >> džiovino, treti rūkė. >> >> "ArunasM" <aaa@aaa.com> wrote in message >> news:k9khel$ftv$1@trimpas.omnitel.net... >>>o gal kas nors normaliai galetu pakomentuot ant kiek "SVEIKA" naturaliai >>> rukyta mesa? >>> >>> >>> "homo erectus" <homo.erectus@earth.com> wrote in message >>> news:k9kbup$7ak$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Pamenu, kad cia kazkas, atseit susipazines su mesos apdirbimo pramone, >>>> teige, kad mesa is tikruju rukoma. >>>> >>>> Idomu, kaip jis pakomentuotu prikabinta nuotrauka :) >>>> >>> >>> > >