Tema: Re: Šernienos patiekalai
Autorius: Vytenis P.
Data: 2014-06-26 12:21:37
Man skaniau ne maiše, bet špižiniam "britvone". Pirmiausiai pavirt, patroškint
uždengtą, užpiltą 3/4 vandens, vėliau didžiąją dalį vandens nupilt padažui ir
kepsnį dakept atidengtą.

> serniena ganetinai sausas dalykas, todel esme ne preiskoniuose o apdorojimo 
> bude...
> todel troskinys tikrai geras pasirinkimas sernui...Aisku gali pabandyti 
> pamarinuoti (druska, pipriai, cesnakai ir pan.) ir kepti orkaiteje idejus i maisa. 
> Mesa buna ganetinai sultinga, iskepus supjaustyti gabaleliais ir patiekti, su 
> krienu padazu ir kokia bulviu kose
> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:loe8m0$bq3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Gerbiamieji,
>>
>> gal galėtumėte pasidalinti šernienos receptais? Žaliava - šerno kumpio mėsa. 
>> Troškinių šerniena + kopūstai ar šerniena + morkos jau atsivalgėm :)
>>
>> Ačiū.
>