Man skaniau ne maiše, bet špižiniam "britvone". Pirmiausiai pavirt, patroškint uždengtą, užpiltą 3/4 vandens, vėliau didžiąją dalį vandens nupilt padažui ir kepsnį dakept atidengtą. > serniena ganetinai sausas dalykas, todel esme ne preiskoniuose o apdorojimo > bude... > todel troskinys tikrai geras pasirinkimas sernui...Aisku gali pabandyti > pamarinuoti (druska, pipriai, cesnakai ir pan.) ir kepti orkaiteje idejus i maisa. > Mesa buna ganetinai sultinga, iskepus supjaustyti gabaleliais ir patiekti, su > krienu padazu ir kokia bulviu kose > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:loe8m0$bq3$1@trimpas.omnitel.net... >> Gerbiamieji, >> >> gal galėtumėte pasidalinti šernienos receptais? Žaliava - šerno kumpio mėsa. >> Troškinių šerniena + kopūstai ar šerniena + morkos jau atsivalgėm :) >> >> Ačiū. >