nutai guliašas, šašlas, ir bele kas ką išgalvosi svarbu išmarinuot gerai guliašas labai gerai greitpuodyje gaunasi, jei tingi ilgai troškint o šašlą prieš valandą iki kepimo "pagardini" kyviu (1 vnt/kg) prieskonius naudoji tuos kurie tau labiau patinka marinuoji (bet kuriam patiekalui) min pora parų. jai nori kept rankovėj ar britvone didesnį gabalą, marinuoji 4-5 paras, gali net savaitę. P.S. paprastas elementarus ir labai skanus - kiam-piam minučių skaravarkoj, susmulkini/sudraskai, dedi keptuvėn, biški sivestuko, svogūnai, česnakas ir visa kita ka megsti (pas mane by default paprika), šiek tiek sultinio kur virė, grietinės, pompadažo... 10-15 min ir su bulbikėm :) "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> parašė naujienų pranešime:logp63$n97$1@trimpas.omnitel.net... >o jeigu brasiravot 3-4 val su nedauk skistimo ir nelabai karshtai? ce gi >irgi nors ir laukine bet vistiek biske keule ;) > > > "Vytenis P." wrote in message news:logon1$mu9$1@trimpas.omnitel.net... > > Man skaniau ne maiše, bet špižiniam "britvone". Pirmiausiai pavirt, > patroškint > uždengtą, užpiltą 3/4 vandens, vėliau didžiąją dalį vandens nupilt padažui > ir > kepsnį dakept atidengtą. > >> serniena ganetinai sausas dalykas, todel esme ne preiskoniuose o >> apdorojimo bude... >> todel troskinys tikrai geras pasirinkimas sernui...Aisku gali pabandyti >> pamarinuoti (druska, pipriai, cesnakai ir pan.) ir kepti orkaiteje idejus >> i maisa. Mesa buna ganetinai sultinga, iskepus supjaustyti gabaleliais ir >> patiekti, su krienu padazu ir kokia bulviu kose >> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message >> news:loe8m0$bq3$1@trimpas.omnitel.net... >>> Gerbiamieji, >>> >>> gal galėtumėte pasidalinti šernienos receptais? Žaliava - šerno kumpio >>> mėsa. Troškinių šerniena + kopūstai ar šerniena + morkos jau atsivalgėm >>> :) >>> >>> Ačiū. >> --- This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active. http://www.avast.com