nu tada gal ir man forwardą? bertamarija@gmail.com "marukas" wrote in message news:q8hrn3$va1$1@trimpas.omnitel.net... taip, išsiunčiau "0.5B" wrote in message news:q8hn3g$q6d$1@trimpas.omnitel.net... binary - čia downloadable form? :) jei taip, gal galėtum pasidalint? gadamynas@gmail.com ačiū "marukas" wrote in message news:q8emki$cn6$1@trimpas.omnitel.net... Visiems, kuriuos domina atsakymai į panašius klausimus labai rekomenduoju šią knygą: https://www.amazon.co.uk/Food-Lab-Cooking-Through-Science/dp/0393081087 Fantastiška knyga. Teorija žmonėms, kuriantiems patiems savo receptus, mėgstantiems eksperimentuoti, o ne aklai sekantiems jau paruoštus receptus. Turiu ir binary jeigu ką. "0.5B" wrote in message news:q87ocr$hku$1@trimpas.omnitel.net... kaip manot, bus skonio skirtumas, jei virsiu tiesiog supjaustęs vs supjaustęs ir apkepęs keptuvėj prieš verdant? kad česnako etc skonį paryškina apkepimas, tai jo, bet moliūgas gi ne prieskonis?...