Atsiųsk ir man į zhiniukas@gmail.com "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message news:q96mpd$jce$1@trimpas.omnitel.net... > rodo, kad išėjo į gadamynas@gmail.com, gal spam folderyje guli? ostapas > gavo. > > "0.5B" wrote in message news:q96lms$hvq$1@trimpas.omnitel.net... > > negavau nieko :( > > "marukas" wrote in message news:q8hrn3$va1$1@trimpas.omnitel.net... > > taip, išsiunčiau > > "0.5B" wrote in message news:q8hn3g$q6d$1@trimpas.omnitel.net... > > binary - čia downloadable form? :) > jei taip, gal galėtum pasidalint? gadamynas@gmail.com > ačiū > > "marukas" wrote in message news:q8emki$cn6$1@trimpas.omnitel.net... > > Visiems, kuriuos domina atsakymai į panašius klausimus labai rekomenduoju > šią knygą: > https://www.amazon.co.uk/Food-Lab-Cooking-Through-Science/dp/0393081087 > Fantastiška knyga. Teorija žmonėms, kuriantiems patiems savo receptus, > mėgstantiems eksperimentuoti, o ne aklai sekantiems jau paruoštus > receptus. > Turiu ir binary jeigu ką. > > "0.5B" wrote in message news:q87ocr$hku$1@trimpas.omnitel.net... > > kaip manot, bus skonio skirtumas, jei virsiu tiesiog supjaustęs vs > supjaustęs ir apkepęs keptuvėj prieš verdant? > kad česnako etc skonį paryškina apkepimas, tai jo, bet moliūgas gi ne > prieskonis?...