Tema: Re: trinta moliūgų
Autorius: Zhiniukas
Data: 2019-04-17 11:13:19
Atsiųsk ir man į zhiniukas@gmail.com

"marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
news:q96mpd$jce$1@trimpas.omnitel.net...
> rodo, kad išėjo į gadamynas@gmail.com, gal spam folderyje guli? ostapas 
> gavo.
>
> "0.5B"  wrote in message news:q96lms$hvq$1@trimpas.omnitel.net...
>
> negavau nieko   :(
>
> "marukas"  wrote in message news:q8hrn3$va1$1@trimpas.omnitel.net...
>
> taip, išsiunčiau
>
> "0.5B"  wrote in message news:q8hn3g$q6d$1@trimpas.omnitel.net...
>
> binary - čia downloadable form?  :)
> jei taip, gal galėtum pasidalint?    gadamynas@gmail.com
> ačiū
>
> "marukas"  wrote in message news:q8emki$cn6$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Visiems, kuriuos domina atsakymai į panašius klausimus labai rekomenduoju
> šią knygą:
> https://www.amazon.co.uk/Food-Lab-Cooking-Through-Science/dp/0393081087
> Fantastiška knyga. Teorija žmonėms, kuriantiems patiems savo receptus,
> mėgstantiems eksperimentuoti, o ne aklai sekantiems jau paruoštus 
> receptus.
> Turiu ir binary jeigu ką.
>
> "0.5B"  wrote in message news:q87ocr$hku$1@trimpas.omnitel.net...
>
> kaip manot, bus skonio skirtumas, jei virsiu tiesiog supjaustęs vs
> supjaustęs ir apkepęs keptuvėj prieš verdant?
> kad česnako etc skonį paryškina apkepimas, tai jo, bet moliūgas gi ne
> prieskonis?...