Mesk į binarus ir baigsis ta santabarbara. "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message news:q991vl$3t9$1@trimpas.omnitel.net... > pakartojau > > "0.5B" wrote in message news:q985qr$5jg$1@trimpas.omnitel.net... > > įdomu..., neguli niekur. > jei nesudėtinga, gal gali pakartot? > > "Zhiniukas" wrote in message news:q96n6v$jt5$1@trimpas.omnitel.net... > > Atsiųsk ir man į zhiniukas@gmail.com > > "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message > news:q96mpd$jce$1@trimpas.omnitel.net... >> rodo, kad išėjo į gadamynas@gmail.com, gal spam folderyje guli? ostapas >> gavo. >> >> "0.5B" wrote in message news:q96lms$hvq$1@trimpas.omnitel.net... >> >> negavau nieko :( >> >> "marukas" wrote in message news:q8hrn3$va1$1@trimpas.omnitel.net... >> >> taip, išsiunčiau >> >> "0.5B" wrote in message news:q8hn3g$q6d$1@trimpas.omnitel.net... >> >> binary - čia downloadable form? :) >> jei taip, gal galėtum pasidalint? gadamynas@gmail.com >> ačiū >> >> "marukas" wrote in message news:q8emki$cn6$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Visiems, kuriuos domina atsakymai į panašius klausimus labai rekomenduoju >> šią knygą: >> https://www.amazon.co.uk/Food-Lab-Cooking-Through-Science/dp/0393081087 >> Fantastiška knyga. Teorija žmonėms, kuriantiems patiems savo receptus, >> mėgstantiems eksperimentuoti, o ne aklai sekantiems jau paruoštus >> receptus. >> Turiu ir binary jeigu ką. >> >> "0.5B" wrote in message news:q87ocr$hku$1@trimpas.omnitel.net... >> >> kaip manot, bus skonio skirtumas, jei virsiu tiesiog supjaustęs vs >> supjaustęs ir apkepęs keptuvėj prieš verdant? >> kad česnako etc skonį paryškina apkepimas, tai jo, bet moliūgas gi ne >> prieskonis?... >