Nežinau sudėties, tik paskirtį. Vietoj naturalaus 14-28 dienų brandinimo miltelinis gatavas po 2-3 dienų. Be to pagal kažkokią JAV sumastytą technologiją išverdamas vienas tamsus stiprus alus ir po to skiedžiant bei pridedant "pagerintojų" gaunamos kelio skirtingos rūšys. Va čia ir atsiranda skirtumas tarp, tarkim, vokiško. 500 metų galiojantis įstatymas, jog jei nori vadinti gėrimą alumi, naudoti galima tik 3 ingeriantus: vanduo, salyklas, apiniai. > O vat galima placiau apie situs vis pasakojamus mistiskus alaus miltelius? > Kas cia per technologija, kokie jos pliusai, minusai. Ir is kur tos zinios, > kad lietuviai(kurie?) tokiu budu gamina alu > > . > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.2af07d96963b59f4.0@gmail.com... >> Gal Matulas pareigojo galvoskausmio miltelių prie kitų miltelių dėt į >> lietuvišką alų :) >> >>> per paskutinius 5 metus lietuvisko alaus kokybe ir skonis labai pakito >> >>