Tema: Re:
Autorius: SMart
Data: 2009-06-05 18:57:42
Iškepu namie duoną - rūgštingumas 0. Nusiperku kepalą parduotuvinės - 
varau zantac'o tabletę stiklinėj tirpdyt. Kas kitaip ? miltai kiti, 
vanduo, mielės kitos? aiškiai nuo vosokių "pagerintojų" rūgštis kyla 
....


> tai kad gal reiktu pradet ne nuo "ka sugeba prikraut", o nuo to ar "tikras"
> alus turi kelt rugstinguma ar ne. neginu jokiu svyturiu bet siaip minti
> iskeliau. kadangi kai kurie maistai/gerimai kelia rugstinguma ir visai
> nereiskia kad ten juose kazkas specialiai ideta. pvz tam tikru vaisiu sultys 
> kelia rugstinguma, nors jose nieko daugiau "ne prikrauta", vat jei nekeltu 
> rugstingumo tai tada kiltu klausimas kas cia per sintetines sultys (ar alus).
>
> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message
> news:mn.2aad7d96492f27e1.0@gmail.com...
>> Pažistamas po dviejų butelių alaus su rūgštim gerklėje dvi dienas 
>> vaikščiodavo, alų nustojo gert, pasiūliau čekišką/vokišką/slovakišką 
>> pabandyt tai sako dabar pofik samsonas/faxe/kaziolas/gambrinus gali ramiai 
>> penkis butelius gert ir ryte skrandis veikia. Vat ir galvok žmogus ką 
>> uteniniai švyturiniai horniniai kalnapiliai ten į tą alų sugeba prikraut 
>> ...
>>
>>> taigis ir pats nustebęs esu. O papildomo kitos rūšies vandens ir 
>>> nevartojau...
>>>
>>> laikykim tai atsitiktinumu :)
>>>
>>> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message 
>>> news:h0ah4p$pbg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> na nuo litro neturetu taip gi buti...
>>>> nebet dar kokia cerka kita ugninio vandens suvartojai...