Iškepu namie duoną - rūgštingumas 0. Nusiperku kepalą parduotuvinės - varau zantac'o tabletę stiklinėj tirpdyt. Kas kitaip ? miltai kiti, vanduo, mielės kitos? aiškiai nuo vosokių "pagerintojų" rūgštis kyla .... > tai kad gal reiktu pradet ne nuo "ka sugeba prikraut", o nuo to ar "tikras" > alus turi kelt rugstinguma ar ne. neginu jokiu svyturiu bet siaip minti > iskeliau. kadangi kai kurie maistai/gerimai kelia rugstinguma ir visai > nereiskia kad ten juose kazkas specialiai ideta. pvz tam tikru vaisiu sultys > kelia rugstinguma, nors jose nieko daugiau "ne prikrauta", vat jei nekeltu > rugstingumo tai tada kiltu klausimas kas cia per sintetines sultys (ar alus). > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.2aad7d96492f27e1.0@gmail.com... >> Pažistamas po dviejų butelių alaus su rūgštim gerklėje dvi dienas >> vaikščiodavo, alų nustojo gert, pasiūliau čekišką/vokišką/slovakišką >> pabandyt tai sako dabar pofik samsonas/faxe/kaziolas/gambrinus gali ramiai >> penkis butelius gert ir ryte skrandis veikia. Vat ir galvok žmogus ką >> uteniniai švyturiniai horniniai kalnapiliai ten į tą alų sugeba prikraut >> ... >> >>> taigis ir pats nustebęs esu. O papildomo kitos rūšies vandens ir >>> nevartojau... >>> >>> laikykim tai atsitiktinumu :) >>> >>> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message >>> news:h0ah4p$pbg$1@trimpas.omnitel.net... >>>> na nuo litro neturetu taip gi buti... >>>> nebet dar kokia cerka kita ugninio vandens suvartojai...