tai kad gal reiktu pradet ne nuo "ka sugeba prikraut", o nuo to ar "tikras" alus turi kelt rugstinguma ar ne. neginu jokiu svyturiu bet siaip minti iskeliau. kadangi kai kurie maistai/gerimai kelia rugstinguma ir visai nereiskia kad ten juose kazkas specialiai ideta. pvz tam tikru vaisiu sultys kelia rugstinguma, nors jose nieko daugiau "ne prikrauta", vat jei nekeltu rugstingumo tai tada kiltu klausimas kas cia per sintetines sultys (ar alus). "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.2aad7d96492f27e1.0@gmail.com... > Pažistamas po dviejų butelių alaus su rūgštim gerklėje dvi dienas > vaikščiodavo, alų nustojo gert, pasiūliau čekišką/vokišką/slovakišką > pabandyt tai sako dabar pofik samsonas/faxe/kaziolas/gambrinus gali ramiai > penkis butelius gert ir ryte skrandis veikia. Vat ir galvok žmogus ką > uteniniai švyturiniai horniniai kalnapiliai ten į tą alų sugeba prikraut > ... > >> taigis ir pats nustebęs esu. O papildomo kitos rūšies vandens ir >> nevartojau... >> >> laikykim tai atsitiktinumu :) >> >> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:h0ah4p$pbg$1@trimpas.omnitel.net... >>> na nuo litro neturetu taip gi buti... >>> nebet dar kokia cerka kita ugninio vandens suvartojai... > >