Tema: Re: Švyturio...
Autorius: -o-o-
Data: 2009-06-05 12:57:11
O jei rimtai, tai greiciausiai norejai pasakyt vietoj naturalaus ~70 dienu, 
svyturiai pavaro per ~15, nes per 2-3 dienas tai cia jau fantastinis 
brandinimas :)))


"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.2afd7d96775c909f.0@gmail.com...
> Nežinau sudėties, tik paskirtį. Vietoj naturalaus 14-28 dienų brandinimo 
> miltelinis gatavas po 2-3 dienų. Be to pagal kažkokią JAV sumastytą 
> technologiją išverdamas vienas tamsus stiprus alus ir po to skiedžiant bei 
> pridedant "pagerintojų" gaunamos kelio skirtingos rūšys.
> Va čia ir atsiranda skirtumas tarp, tarkim, vokiško. 500 metų galiojantis 
> įstatymas, jog jei nori vadinti gėrimą alumi, naudoti galima tik 3 
> ingeriantus: vanduo, salyklas, apiniai.
>
>> O vat galima placiau apie situs vis pasakojamus mistiskus alaus 
>> miltelius? Kas cia per technologija, kokie jos pliusai, minusai. Ir is 
>> kur tos zinios, kad lietuviai(kurie?) tokiu budu gamina alu
>>
>> .
>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>> news:mn.2af07d96963b59f4.0@gmail.com...
>>> Gal Matulas pareigojo galvoskausmio miltelių prie kitų miltelių dėt į 
>>> lietuvišką alų :)
>>>
>>>> per paskutinius 5 metus lietuvisko alaus kokybe ir skonis labai pakito
>>>
>>>
>
>