O jei rimtai, tai greiciausiai norejai pasakyt vietoj naturalaus ~70 dienu, svyturiai pavaro per ~15, nes per 2-3 dienas tai cia jau fantastinis brandinimas :))) "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message news:mn.2afd7d96775c909f.0@gmail.com... > Nežinau sudėties, tik paskirtį. Vietoj naturalaus 14-28 dienų brandinimo > miltelinis gatavas po 2-3 dienų. Be to pagal kažkokią JAV sumastytą > technologiją išverdamas vienas tamsus stiprus alus ir po to skiedžiant bei > pridedant "pagerintojų" gaunamos kelio skirtingos rūšys. > Va čia ir atsiranda skirtumas tarp, tarkim, vokiško. 500 metų galiojantis > įstatymas, jog jei nori vadinti gėrimą alumi, naudoti galima tik 3 > ingeriantus: vanduo, salyklas, apiniai. > >> O vat galima placiau apie situs vis pasakojamus mistiskus alaus >> miltelius? Kas cia per technologija, kokie jos pliusai, minusai. Ir is >> kur tos zinios, kad lietuviai(kurie?) tokiu budu gamina alu >> >> . >> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >> news:mn.2af07d96963b59f4.0@gmail.com... >>> Gal Matulas pareigojo galvoskausmio miltelių prie kitų miltelių dėt į >>> lietuvišką alų :) >>> >>>> per paskutinius 5 metus lietuvisko alaus kokybe ir skonis labai pakito >>> >>> > >