Kam patinka imeskit kinzos (kalendros lapai) Meta irgi neblogai O nefleiminant geriauisia neperkraut mesos prieskoniais ir jos neisdziovint marinuojant ir kepant. Geriau daugiau ivairiu darzoviu ir prieskoniu pateikti prie jau iskeptos. As pasidariau tkemali padazo, adzikos. Valgau ne tik su saslykais. O kas nori uzsipila ketcupo is krautuves :) Ir naudokit gera mesa - pagrindinis sekretas :) "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net... > Druska, pipirai, svogūnas ir čiobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis > gaunasi puikus > "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message > news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net... >> Marinuojam šašlyką be acto, išbandėme prieskonių mišinį (2 val.): >> bazilikas, saldžios paprikos milteliai, mėta, pipirai, druska ir >> svogūnai. Viskas puiku, bet norisi kažko naujo. >> Prašau mestelkite ką naudojat. >> >> P.S. Žinau yra interneto platybės, bet kai prie pc beibiai laidus tampo >> nepasišniukštinėsi.