metas dziovint ir arbata ziema :) galeciau tai prisiaugintau bo arbatele tai turbine gauna, tiesa, skaiciau, piktnaudziaut negerai :) "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:h23814$vtf$1@trimpas.omnitel.net... > Aš irgi panašiai, - gerai mėsai to pilnai pakanka. Per daug prieskonių > užmuša skonį :) bet sudomino, ką gero duoda mėta. Kaip tik mėtų užderėjo, > o nelabai turiu kur padėt... > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:h22u7n$n6e$1@trimpas.omnitel.net... >> Pasirodysiu labai konservatyviu arba prascioku,bet pats i shashla dedu >> tik >> grustus juoduosius pipirus,druska ir svogunus,o retkarciais pjaustau >> citrina >> (jei turiu laiko min 12 val ir palieku marinuotis be skyscio saltoje >> vietoje). >> >>