nu tai zmogui tas jau pabode, tai ir pasiuliau gliutamato, ka zinai, kita kart ir sueina geriau nei anie:) "Mr.Tomas" <mr.tomas@xxx.trinti.lt> wrote in message news:h2ar6v$ius$1@trimpas.omnitel.net... > Dar perkant tokį "rinkinį" reik būtinai pažiūrėt kad sudėty glutomato (aka > E621) būtų, tada skonis neišpasakytas ir su bet kokia mėsa :-) > > O šiaip druska pipirai čiobrelis raudonėlis citrina jei yra ir tikrai > nereikia gramais matuoti viskas iš akies sueina. > > "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message > news:h29ppp$nsa$1@trimpas.omnitel.net... >> nusiperki "saslyku prieskoniai" ir pabarstai :) Po visu situ ciobreliu, >> metu ir svogunu su citrinom, visai kaip atgaiva :) >> >> >> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message >> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net... >>> Marinuojam saslyka be acto, isbandeme prieskoniu misini (2 val.): >>> bazilikas, saldzios paprikos milteliai, meta, pipirai, druska ir >>> svogunai. Viskas puiku, bet norisi kazko naujo. >>> Prasau mestelkite ka naudojat. >>> >>> P.S. Zinau yra interneto platybes, bet kai prie pc beibiai laidus tampo >>> nepasisniukstinesi. >> >> >