Nu va, pasielgei kaip supermama. Tikri džigitai proporcijų neišduoda ;) esmė: išlaikyti stabilų skonį, tada tai tampa firminiu receptu. Svečiams, arba patiks, arba ne. "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:h2atp9$lhm$1@trimpas.omnitel.net... > Ai nu ko taip piktai :))) > Gi paprasta. > Druskos - diedas ragauja ir koreguoja kiekį (jei ką, tai ne aš liksiu kalta :)))) > Svogūnų - tiek pat kiek mėsos. > Kitų prieskonių - du variantai: arba iš akies, arba kiek yra... > > "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:h2at5c$ksh$1@trimpas.omnitel.net... >>O tau kas čia? Virėjų kovos? Varyk į supermamas, jei nori blondiniško receptų išaiškinimo. >> Neįsivaizduoji nuo kokių kiekių pradėt eksperimentus? Tiesiog paklausk. >> >> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:h2340h$ru9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Offtopic, bet kiek vertingas toks receptas niekad jo nebandzius ? Saukstas >>> druskos, saukstelis, ziupsnelis ? Sauja ciobreliu, maisas... ? "Pagal skoni" >>> cia neiseina, nes tinkamom proporcijom atrast galima sugadint laaaabai daug >>> mesos. >>> >>> "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message >>> news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Druska, pipirai, svogunas ir ciobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis >>>> gaunasi puikus >>>> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message >>>> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Marinuojam saslyka be acto, isbandeme prieskoniu misini (2 val.): >>>>> bazilikas, saldzios paprikos milteliai, meta, pipirai, druska ir >>>>> svogunai. Viskas puiku, bet norisi kazko naujo. >>>>> Prasau mestelkite ka naudojat. >>>>> >>>>> P.S. Zinau yra interneto platybes, bet kai prie pc beibiai laidus tampo >>>>> nepasisniukstinesi. >>> >>>