Tema: Re: Prieskonių mišinys šašlykui
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-06-29 17:54:38
o ishkur ta gera mesa pajampt vidutiniam pizonui miestieciui kuris su 
turgais nekompatibilus? ;)

"liaulius" <dziedas@inbox.lt> wrote in message 
news:h2ad0j$pm9$1@trimpas.omnitel.net...
> Kam patinka imeskit kinzos (kalendros lapai)
> Meta irgi neblogai
>
> O nefleiminant geriauisia neperkraut mesos prieskoniais ir jos 
> neisdziovint marinuojant ir kepant. Geriau daugiau ivairiu darzoviu ir 
> prieskoniu pateikti prie jau iskeptos. As pasidariau tkemali padazo, 
> adzikos. Valgau ne tik su saslykais. O kas nori uzsipila ketcupo is 
> krautuves :)
> Ir naudokit gera mesa - pagrindinis sekretas :)
>
> "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message 
> news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net...
>> Druska, pipirai, svogūnas ir čiobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis 
>> gaunasi puikus
>> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message 
>> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Marinuojam šašlyką be acto, išbandėme prieskonių mišinį (2 val.):
>>> bazilikas, saldžios paprikos milteliai, mėta, pipirai, druska ir
>>> svogūnai. Viskas puiku, bet norisi kažko naujo.
>>> Prašau mestelkite ką naudojat.
>>>
>>> P.S. Žinau yra interneto platybės, bet kai prie pc beibiai laidus tampo
>>> nepasišniukštinėsi.
>