Ai nu ko taip piktai :))) Gi paprasta. Druskos - diedas ragauja ir koreguoja kiekį (jei ką, tai ne aš liksiu kalta :)))) Svogūnų - tiek pat kiek mėsos. Kitų prieskonių - du variantai: arba iš akies, arba kiek yra... "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:h2at5c$ksh$1@trimpas.omnitel.net... >O tau kas čia? Virėjų kovos? Varyk į supermamas, jei nori blondiniško receptų išaiškinimo. > Neįsivaizduoji nuo kokių kiekių pradėt eksperimentus? Tiesiog paklausk. > > "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:h2340h$ru9$1@trimpas.omnitel.net... >> Offtopic, bet kiek vertingas toks receptas niekad jo nebandzius ? Saukstas >> druskos, saukstelis, ziupsnelis ? Sauja ciobreliu, maisas... ? "Pagal skoni" >> cia neiseina, nes tinkamom proporcijom atrast galima sugadint laaaabai daug >> mesos. >> >> "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message >> news:h2310r$paa$1@trimpas.omnitel.net... >>> Druska, pipirai, svogunas ir ciobrelis. Daugiau nieko nededu. Skonis >>> gaunasi puikus >>> "Lini Adrenalini" <"kazkas"@xxx.lt> wrote in message >>> news:h22jdl$cbv$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Marinuojam saslyka be acto, isbandeme prieskoniu misini (2 val.): >>>> bazilikas, saldzios paprikos milteliai, meta, pipirai, druska ir >>>> svogunai. Viskas puiku, bet norisi kazko naujo. >>>> Prasau mestelkite ka naudojat. >>>> >>>> P.S. Zinau yra interneto platybes, bet kai prie pc beibiai laidus tampo >>>> nepasisniukstinesi. >> >>