jo ..... rauginti kopustai tai taip originalu, tik nezinia, kodel anglai vokiecius "krautais" (raugintais kopustais) vadina .... o senoves lietuviai matyt kazkur ryzius augindavo ir balandelius gamindavo..... "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message news:h3chgh$24j$1@trimpas.omnitel.net... > > Prisiminkim gi ką vaikystėj mamos virdavo ir kepdavo. Negi tai ne > lietuviška? :) Varškėčiai, žemaičių blynai, skryliai, virtiniai su varške, > bulvėm, lietiniai su varške, lietiniai su mėsa, pieniškos sriubos, grybų > sriubos, grybų patiekalai, virtos mėsos, paukštienos patiekalai, kotletai, > įvairiausi troškiniai, varškės sūriai, koldūnai, balandėliai, rauginti > kopūstai, agurkai ir t.t. Niekur neteko viso to matyti bei ragauti.